Rätt växel för företaget

Är det dags att växla upp tempot en aning för att ta in företaget i modern tid och kanske blicka mot framtiden? Då gäller det att uppgradera företaget rent tekniskt och välja de senaste tekniklösningarna – och en som erbjuder rätt växel är ingen mindre än företaget Soluno.

Kommunikation och samarbete är de egenskaper som de flesta framgångsrika företag är duktiga på, men dessa egenskaper går alltid att förbättra. I alla fall rent tekniskt. För vad underlättar inte kommunikationen bättre än ett fungerande kommunikationssystem såsom en modern, molnbaserad växeltjänst som låter en arbeta obehindrat och utan att vara bunden till en specifik operatör. Det är just vad företaget Soluno erbjuder, en tjänst som kan användas från mobilen oberoende av telefonoperatör. Såhär skriver man på företagets hemsida:

”Ingen kan vara bäst på allt, inte vi heller. Växeltjänst i molnet är vår core business till skillnad från våra konkurrenter som har det som tilläggstjänst. Det tillsammans med att hålla en servicegrad som är branschöverlägsen är vår framgång och er trygghet.” Läs mer varför du ska välja Solunos tjänster.

Företaget hette tidigare Uno Telefoni, men har nu gått samman med ett annat företag och tagit sig namnet Soluno. En bra kombination av ursprungsbolagen, Solus BC och Uno Telefoni, och är enkelt att komma ihåg, har en koppling till ursprungsnamnen och som dessutom kommer att fungera bra internationellt, säger PR- och informationsansvarige Joachim Brandt till ComputerSweden. Och just ett internationellt företagsnamn är bra att ha nu när företaget ska storsatsa. I december klättrade företaget nämligen över en, för dem, magisk milstolpe. Soluno har i dagsläget 100 000 individuella företag som kunder och nu är det dags att ge sig på den utländska marknaden. I ett pressmeddelande säger man att företaget kommer börja med Norden och sedan ge sig ut på större internationella vatten.