Nytt om Samsung och smartphones

Vem är Samsungs nye ambassadör i Norden? Och vad för funktioner har deras nya mobiler?

 

 

Inledningsvis, det är alltid värt investeringen att skydda ens mobil med bra skal. Det kan man inskaffa på bland annat Phonelife.

 

Nytt ansikte för Samsung i Norden

 

Vad är egentligen nytt i mobilvärlden? I en artikel i Resumé går det att läsa om hur Zlatan, nyligen ankommen till Los Angeles och L.A. Galaxy nu också blir ambassadör för Samsung Nordic. Som av en händelse har ju även Samsung smartphones som heter just Galaxy. Så det passar ju verkligen finfint. Uppdraget sägs vara på flera år och handlar om att utmana, testa och visa upp Samsungs produkter på olika sätt:

 

I Dagens Media skrivs det att Zlatan själv anser att teknik är framtiden och att han är ett fan av den innovation som Samsung står för, att de får det omöjliga att bli möjligt genom att tänka utan begränsningar. Sedan tidigare har Zlatan Ibrahimovic gjort samarbeten med andra stora varumärken, bland annat Volvo, Nike, Dressman, Vitamin Well och återkommande för sitt eget klädmärke A-Z. Det går med andra ord rätt så bra för fotbollslegenden, även utanför planen.

 

Ny smartphone visades upp i Barcelona

 

På den stora kongressen Mobile World Congress i Barcelona visade nyligen Samsung upp sina nya flaggskeppsmobiler, Galaxy S9 och Galaxy S9 . De har verkligen satsat på telefonernas nya kameror med olika bländare som automatiskt anpassar sig till omgivande ljusförhållanden. Det går nu även att spela in slow motion-filmer med de nya mobilerna, samt att använda en slow motion-film som bakgrundsskärm om det är något som man vill ha. Möjligheten att skapa personliga och animerade emojis är även det avprickat, med funktionen att emojifunktionerna är baserade på användarens egna utseende, något som skiljer sig åt från iPhones animerade emojis. Det går dessutom att välja bland flera olika Disney-figurer, som Kalle Anka och Musse Pigg – något som barn verkligen kommer att gilla. Smarta drag av Samsung alltså, som därmed verkligen utmanar Apple. Frågan är om det räcker för att slå den amerikanska it-jätten från Silicon Valley.